Tule pyöräilemään 500 km lasten ja nuorten mielenterveystyön puolesta!

Xylem Watermark-pyöräily on vesialan yritysten yhteinen hyväntekeväisyystempaus, jossa pyöräillään hyvän asian puolesta 500 km Etelä-Suomen alueella. Tänä vuonna tempauksella kerätään rahaa Kummit ry:n Mielen tila -kampanjaan, jonka avulla kerätään varoja lasten ja nuorten mielenterveystyöhön.

Suomessa jopa 20 % lapsista ja nuorista kärsii jostain mielenterveyden häiriöstä. Kummien Mielen tila -kampanjalla kerätään varoja heidän auttamisekseen. Kampanjan avulla rahoitetaan tutkittuja ja mielenterveyden häiriöitä tehokkaasti hoitavia hoitomenetelmiä, joita levitetään Kummien tuella koko Suomeen lasten ja nuorten saataville.

Voit osallistua pyöräilemällä ja/tai lahjoittamalla

Pyöräilytempauksen ajankohta on tänä vuonna pe 5.8. - ma 8.8., ja tempauksen järjestäjinä toimivat yhteistyössä Xylem, Dahl, NIBE, Flowplus, Unidrain ja Wavin. Pyöräilemään voivat lähteä järjestäjien työntekijät, asiakkaat ja yhteistyökumppanit – mukaan mahtuu yhteensä noin 50 hyvän mielen pyöräilijää! 

Osallistumalla Watermark-pyöräilyyn voit kanssamme nostaa tärkeää asiaa enemmän esille. Kaikki osallistujat sitoutuvat tekemään lahjoituksen Kummien Mielen tila -keräykseen.

Tempaustamme saa myös tukea, vaikka ei pyörän päälle nousisikaan. Haastamme sinut, yrityksesi sekä yhteisösi mukaan tekemään lahjoituksia Kummit ry:lle. Jokainen euro on arvokas! Keräykseen voi osallistua täällä: oma.kummit.fi/participant/watermark

Mukaan pyöräilemään?

Haluatko mukaan pyöräilemään tai kaipaatko lisätietoa käytännön järjestelyistä?
Ota yhteyttä Nils Backmaniin ja ilmoittaudu mukaan 30.4.2022 mennessä:

Nils Backman, Xylem
Puh. 050 336 2202
nils.backman(at)xylem.com

 

Julkaistu 22.2.2022