Dahl on mukana Xylem Watermark pyöräilytempauksessa 6.–9.8.2020

Xylemin Watermark -hanke on jo vuosia auttanut maapallomme heikoimmassa asemassa olevia ihmisiä vesihaasteissa. Watermarkin avulla on kerätty varoja mm. puhtaan juomaveden järjestämiseksi alueille, joissa vedestä on puutetta tai paikallinen infrastruktuuri on puutteellista. Lisäksi varojen avulla Xylem on järjestänyt yhteisöille vesikoulutusta ja auttanut rakentamaan kaivoja ja vedenpuhdistusasemia.

Nyt me Suomessa haluamme polkaista lisää vettä myllyyn. Niinpä Xylem, Dahl ja Nibe toteuttavat yhdessä hyväntekeväisyyspyöräily-tempauksen, jossa neljän päivän ajan pyöräillään reilut 500 km. Reitti starttaa Vantaalta Xylemin toimistolta Kotkaan (140 km), toisena päivänä Kotkasta Lahteen (125 km), kolmantena päivänä Lahdesta Tervakoskelle (125 km) ja viimeisenä päivänä takaisin Xylemin toimistolle (100 km). Lopullinen reitti varmistetaan myöhemmin.

Lähde mukaan tukemaan huipputärkeää työtä

Osallistumismaksu on 100 €/pyöräilijä, joka menee lyhentämättömänä Watermarkin avustustyöhön. Xylem kumppaneineen huolehtii muista retken kuluista ja järjestelyistä. Mukaan mahtuu rajoitettu määrä pyöräilijöitä. Kysy lisää, ja ilmoittaudu mukaan 15.5.2020 mennessä: Nils Backman, 050 336 2202, nils.backman(at)xyleminc.com