Tervetuloa Dahl Kemin upouuteen palvelupisteeseen

Dahl Kemin uusi ja upea palvelupiste avataan asiakkaille maanantaina 18.3.2019 klo 7.00. Uudet toimitilat ovat edelleenkin Karjalahdella, osoitteessa Karjalahdenkatu 32. Muutosta johtuen vanha palvelupisteemme on suljettuna perjantaina 15.3. klo 12 lähtien. 

Kemin uuden toimipisteen keskeisimpinä tavoitteina on parantaa entisestään noutotoimintojen ja toimitusten sujuvuutta sekä nopeutta. Käytännössä se tarkoittaa muun muassa myynnin ja asiakaspalvelun parempaa saavutettavuutta sekä myyntitapahtuman, keräyksen ja pakkaamisen nopeutta, valmiiksi kerättyjen toimitusten määrän lisäämistä ja itsepalvelutoimintojen mahdollistamista.

Lisämausteena Kemiin, kuten myös Ouluun, avataan kevään aikana 24/7 -noutotoiminta, jolloin valmiiksi kerättyjen tuotteiden nouto ja itsepalvelukeräily ovat mahdollista päiväajan lisäksi myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Avajaisviikkoa juhlitaan Kemissä 8.-12.4.

Varsinaista avajaisviikkoa vietämme viikolla 15. Silloin luvassa on joka päivä yhteistyökumppaneidemme esittelyitä, lounastarjoilua, arvontoja ja muuta mukavaa.

Päiväohjelma maanantaista perjantaihin:
klo 8-11.30  Yhteistyökumppaneiden tuote- ja toimintaesittelyt 
klo 10.30-13  Tarjolla maistuvaa lounasta

Ma 8.4. Paroc Oy / Nibe Oy
Ti 9.4. Vieser Oy / Pipelife Oy
Ke 10.4. Soudal Oy / Altech ja Novipro Tuotteet
To 11.4. Vexve Oy / Imi Hydronic Oy / Oras Oy
Pe 12.4. Dahl-päivä - tutustumista myymälään ja toimintamalleihin myyjien opastuksella - kysymyksiä ja palautetta

Avajaisviikolla arvotaan joka päivä yhteistyökumppaneiden palkintoja, ja lisäksi perjantaina viikon pääpalkinto: 300 euron arvoinen S-ryhmän lahjakortti. Osallistu arvontoihin paikan päällä.

Tervetuloa Dahl Kemin palvelupisteeseemme osoitteeseen Karjalahdenkatu 32!