TT18-kiertue kurvailee pitkin Suomea huipputuotteiden ja -tarjousten kanssa

Kahvikupit höyryävät lämpöisessä syysaamussa Turun LVI-Dahlin palvelupisteellä. Paikalle on saapunut LVI-alan ammattilaisia tutustumaan Dahlin Työvälineet ja -tarvikkeet -kiertueen antiin.

"Esittelemme täällä ammattilaisten käyttöön soveltuvaa pientavaraa, kuten erilaisia työkaluja ja kiinnikkeitä. Kuten aikaisempina vuosina, myös nyt on paikalla tuote-esittelijöitä ja tietenkin hyviä tarjouksia, jotka ovat voimassa vain kiertuepäivänä”, kertoo Varsinais-Suomen aluepäällikkö Janne Hidén.

Kiertue on ollut perinteinen tapa startata Dahlin syyskausi. Kategoriapäällikkö Marko Latikka kertoo tuote-edustajien kohtaavan tuhansia ammattilaisia yhden kiertueen aikana.

”Olen kysellyt palvelupisteiden väeltä, onko tilaisuuksista pidetty – ja kyllähän niistä on! Meidän kumppanimme esittelevät kiertueella pelkkiä laatutuotteita. Tänne ei oteta mitään kakkosluokkaa. Haluamme palvella ammattilaisia, jotka vaativat käyttämiltään työvälineiltä ammattitasoa ja vuosien kestävyyttä”, painottaa Latikka. 

Työvälineitä, tarvikkeita – ja ruokaa!

Marko Latikka ja Janne Hidén Turun palvelupisteellä.

Pihan täyttää rento meininki ja hyväntuulinen puheensorina. Hidén kertoo palvelupisteen vieraiden osanneen odottaa kiertueen saapumista Turkuun.

”Meillä vierailevat ammattilaiset tietävät, että täällä on paikalla tuote-edustaja, joka osaa aidosti kertoa tuotteiden hyödyistä. Tietysti haluamme kiertueen avulla myös näyttää, että Dahlin palvelupisteille on porukka aina tervetullut”, hän lisää.

Työkalut ja tarvikkeet -kiertue kurvaa tänä vuonna 21:lle eri palvelupisteelle. Vaikka tahti on kova, jää välistä silti muutama paikka.

”Meillä on tavoitteena, että vuonna 2019 käymme niissä pisteissä, joihin emme nyt päässeet. Aiomme muutenkin jatkaa kiertueen kehittämistä”, Latikka sanoo.

Kello tulee 11 ja väki alkaa siirtyä sisätiloihin. Ison varastohallin seinustan viereen on rakennettu pitkä pöytä, josta saa noutaa lautasellisen täyttävää lounasta. Lounaan aikana voi vielä tutustua tuotteisiin, tarttua tarjouksiin ja osallistua arvontaan.

Kello 13 tuote-esittelijät pistävät työvälineet ja -tarvikkeet pusseihin. Seuraavaksi suuntana oli Salo ja sen jälkeen kiertueella on muutaman viikon tauko. Tauko päättyy 25.9. Vaasassa. Työvälineet ja -tarvikkeet -kiertue kurvailee palvelupisteeltä toiselle aina 15.11.2018 saakka.

Poikkea kiertueelle! Löydät kiertueohjelman ja -paikat täältä