Uponor S-Press PLUS – uuden sukupolven puristusliitinsarja

Esittelemme uuden sukupolven liitinsarjan Uponor-komposiittiputkille

25 vuoden ja yli 500 miljoonan asennetun liittimen kokemuksella Uponor on nyt uudistanut komposiittiputkien puristusliittimen. Tuloksena on täysin uusi tuote: vahva, turvallinen, helppo ja älykäs.

S-Press PLUS on uuden sukupolven puristusliitin – täydellinen ratkaisu kestäviin ja tiiviisiin putkiliitoksiin. Liitin on täysin yhteensopiva nykyisten Uponor-komposiittiputkien ja -työkalujen kanssa. Saatavana kokoalueella 16–32 mm, metallisena ja muovisena.

VAHVA – KESTÄÄ KOVIMMATKIN OLOSUHTEET

Rakennustyömaalla olot ovat harvoin ihanteelliset. Huippuluokan lujuus, korroosionkestävyys ja laadukkaat materiaalit takaavat, että asentajat voivat kaikissa tilanteissa luottaa Uponorin S-Press PLUS -liittimiin.

S-Press PLUS -metalliliittimissä on käytetty kestävää messinkiseosta, joka parantaa sinkkikadon ja jännityskorroosion kestävyyttä. Näin liitin kestää erinomaisesti pehmeää vettä sekä alhaisia kalkki- ja magnesiumionipitoisuuksia.

Liittimien ollessa kosketuksissa ympäröivien rakennusmateriaalien kanssa saattaa ilmetä korroosiota. Kaikki S-Press PLUS -liitinten raaka-aineet on valittu niin, että ne kestävät erinomaisesti kemiallista rasitusta.

TURVALLINEN – VARMISTAA LUOTETTAVAN LIITOKSEN

Patentoitu Uponor S-Press PLUS -liitinjärjestelmä varmistaa turvalliset liitokset, nopeasti ja luotettavasti turvallisuutta vaarantamatta. Ainutlaatuinen puristusilmaisin takaa nopean ja turvallisen liitoksen. Puristusholkin ympärillä olevasta ilmaisimesta näkee heti, onko liitin puristettu. Puristusilmaisinfolio voidaan irrottaa, kun puristus on tehty.

Puristusholkin erikoisprofiili varmistaa, että Uponorin U-profiilin leuat voidaan kiinnittää tarkemmin kuin koskaan. Näin asennus on turvallinen, koska puristusleuka asemoituu aina oikein. Oikean liitinkoon valinta on helppoa ja nopeaa myös työmaan vaativissa valaistusoloissa. Puristusliitinten kirkas värikoodaus ja puristusilmaisimen suuret mittanumerot erottuvat kauas. Puristusleukojen vastaava värikoodaus kertoo, mitä puristusleukaa käytetään. Puristamaton liitin vuotaa heti jopa erittäin alhaisella paineella, mikä tuo lisävarmuutta asennukseen.

HELPPO – SUJUVAA SUUNNITTELUA JA ASENNUSTA

S-Press PLUS tuo sujuvuutta ja tehokkuutta suunnitteluun ja asennukseen. Merkittävästi pienentynyt virtausvastus, nopea 3-vaiheinen asennus ja 100-prosenttinen yhteensopivuus Uponorin komposiittiputkien ja työkalujen kanssa helpottavat työskentelyä.

S-Press PLUS nopeuttaa asennusta, koska viistämistä tai kalibrointia ei välttämättä tarvita. Näin esimerkiksi kolmen vesipisteen asennusaika on 25 % lyhyempi kuin perinteisillä puristusliittimillä. Uusi optimoitu tukiholkkiprofiili vähentää voimantarvetta liittimen asentamisessa ilman viistämistä ja kalibrointia. S-Press PLUS -valikoima sopii täydellisesti yhteen Uponorin komposiittiputkien ja nykyisten Uponor-leukojen kanssa. Metalli- ja muoviliittimen yhtenäinen ulkoasu mahdollistaa molempien liittimien käytön samassa kohteessa.

ÄLYKÄS – TARVITTAVA LISÄTIETO JA TUKI AINA KÄYTÖSSÄSI

S-Press PLUS -liittimen holkkiin on painettu QR-koodi, jonka avulla saat tukea ja lisätietoa, tarvittaessa suoraan työmaalle.

Liittimen QR-koodilla pääset suoraan:
• Asennustukeen portaalissa
• Projektitietokantaan omista kohteistasi
• Tuoteluetteloon ja tilauksiin verkossa

Tekninen esite >>

S-Press PLUS Dahlin tuotehaussa >>