PAROC Hvac FireCoat ilmakanavien paloeristämiseen

PAROC Hvac Fire tuoteperhe ilmakanavien paloeristämiseen on uudistunut! Uudet mustalla alumiinilaminaatilla päällystetyt paloeristystuotteemme ovat PAROC Hvac Fire Mat BlackCoat pyöreille kanaville ja PAROC Hvac Fire Slab EI30 / EI60 / EI120 BlackCoat suorakaidekanaville.

Kattavaa paloturvallisuutta

Uudet paloeristysratkaisut soveltuvat palonkestoluokkiin EI15 – EI120. Samat tuotepaksuudet sopivat niin pysty- kuin vaakakanaville ja sisä- ja ulkopuolista paloa vastaan. Tuotteiden palokäyttäytymisluokka on A2-s1, d0 ja tuotteilla on rakennusmateriaalien päästöluokitus M1. PAROC Hvac Fire BlackCoat -tuotteilla on Eurofins-tuotesertifikaatti EUFI29-19000981-C.

Entistä ohuempi EI30

Pyöreillä kanavilla 30 minuutin palonkestoluokka saavutetaan entistä ohuemmalla eristepaksuudella; 50 mm PAROC Hvac Fire Mat BlackCoat verkkomatolla.

Optimoidut tuotteet ja tarvikkeet

Ilmakanavien paloeristykseen kehitetyt tuotteemme tunnistat mustasta alumiinipinnoitteesta sekä verkkomaton oranssista merkintänauhasta. Tuotteet toimivat erinomaisesti myös lämmöneristeenä. Tuotevalikoimaan kuuluu jousiruuvit levytuotteiden asennukseen sekä musta verkkovahvistettu alumiinilaminaattiteippi PAROC BlackCoat Tape saumojen viimeistelyyn kaikissa asennuksissa.

BlackCoat-tuotteet Dahlin varastovalikoimassa >>

BlackCoat tuote-esite >>

PAROC Hvac AirCoat -eristysjärjestelmä

Markkinoiden ainoa pyöreiden ilmakanavien kondenssitiivis paloeriste PAROC Hvac AirCoat pysyy sellaisenaan mukana valikoimassa. AirCoat-eristekourut ja eristeosat on tarkoitettu max 250 mm pyöreiden ilmakanavien paloeristämiseen palonkestoluokassa EI30. PAROC Hvac AirCoat -tuotteissa on tuttu kirkas alumiinilaminaattipinnoite.

AirCoat-tuotteet Dahlin varastovalikoimassa >>

 

Julkaistu 26.8.2020