PAROC Hvac Fire BlackCoat on luotettava valinta iv-kanavien paloeristämiseen

Paloeristysratkaisua valitessa tuoteturvallisuus ja ratkaisun luotettavuus painavat vaa’assa paljon. Parocin kivivillatuotteilla toteutat paloturvallisen ja energiaa säästävän iv-kanavien paloeristysratkaisun.

Turvallisuudesta tinkimättä

Kivivilla kuuluu paloluokkaan A1, joka on korkein mahdollinen eurooppalainen paloluokitus rakennusmateriaaleille. PAROC-kivivillakuitu on Nota Q -kuitua, jota ei ole arvioitu haitalliseksi tai luokiteltu ärsyttäväksi aineeksi. Mineraalivillakuidun bioliukoisuudesta kertovasta EUCEB-merkistä tunnistaa testatusti turvallisen tuotteen. Lisäksi Parocin kivivillatuotteilla on rakennusmateriaalien M1-päästöluokitus.

Palonkestoluokat EI15 - EI120

PAROC Hvac Fire BlackCoat -tuoteperhe on tarkoitettu IV-kanavien paloeristämiseen. Se kattaa pyöreiden ja suorakaidekanavien palonkestoluokat EI15-EI120. PAROC Hvac Fire BlackCoat -ratkaisussa samat tuotepaksuudet sopivat sekä pysty- että vaakakanaville ja ne suojaavat niin sisä- kuin ulkopuolista paloa vastaan. Tuotteet toimivat erinomaisesti myös lämmön- ja ääneneristeenä. Kaikki saumat teipattuina levyratkaisu on lisäksi kondenssitiivis.

Tuotemerkinnät nopeuttavat työskentelyä

PAROC BlackCoat -tuotteissa on tunnistamista helpottavat merkinnät: tuotenimi ja palonkestoluokka. Oikea tuote löytyy näin nopeasti ja työmaakäsittelyyn optimoidut pakkauksetkin ovat mitoiltaan ja painoltaan käteviä käsitellä, ja kuljettaa asennuspisteelle. Työmaan kokonaisaikataulussa pysyminen helpottuu.  

Hyvännäköinen lopputulos

Alumiinipäällysteen ansiosta BlackCoat-tuotteet ovat nopeita asentaa. Verkkomattotuotteet ovat sopivan taipuisia, mikä helpottaa asennusta. BlackCoat-tuotteiden musta alumiinipinta on myös saanut hyvää palautetta ulkonäöstään – sillä kun saa tyylikästä asennusjälkeä aikaiseksi.

PAROC BlackCoat Dahlin valikoimassa

BlackCoat-tuotteet

Lue lisää

Keski-Suomen Sairaala Novan ilmanvaihtokanavien ja putkistojen eristäminen tehtiin Parocin tuotteilla.
Lue täältä referenssi (linkki vie Parocin nettisivuille).

 

Julkaistu 26.8.2021