Ei huolta! Valitse PAROC Hvac Fire ilmakanavien paloeristämiseen

PAROC Hvac Fire ilmakanavien paloeristysratkaisut täyttävät kaikki ilmakanavien eristykselle asetetut vaatimukset. Palosuojauksen lisäksi ne toimivat energiatehokkaana lämmöneristyksenä. Kivivilla on turvallinen, M1-sisäilmaluokituksen ja EUCEB-kuituluokituksen täyttävä materiaali. PAROC Hvac Fire -eristysratkaisu on kustannustehokas ja huoltovapaa eristysratkaisu koko rakennuksen käyttöiän. 

Paloturvallisuus

Ilmakanavien paloeristämiseen tarkoitetut PAROC Hvac Fire -ilmakanavien paloeristysratkaisut kattavat palonkestoluokat EI15 – EI120. Mustalla alumiinilaminaatilla päällystetyt tuotteet ovat palamattomia, palokäyttäytymisluokka A2-s1, d0. Tuotteet on testattu ja sertifioitu (Eurofins EUFI29-19000981-C) kanavan sisä- ja ulkopuolista paloa vastaan ja samat tuotepaksuudet käyvät pysty- että vaakakanaville.

Energiatehokkuus

Toimivalla ilmanvaihdolla saadaan aikaan rakennukseen terveellinen ja viihtyisä sisäilma. Oikeanlainen eristys on tärkeä osa rakennuksen toimivaa ilmanvaihtojärjestelmää. Ilmanvaihtokanaviston riittävä lämmöneristys on tärkeää, jotta siinä kulkeva ilma pysyy oikeanlämpöisenä iv-koneelta huonetilaan asti. Kivivilla on energiatehokas eristemateriaali. PAROC Hvac Fire -paloeristeet toimivat myös tehokkaana lämmöneristeenä.

Asennettavuus

PAROC Hvac Fire -tuotteet on helppo ja nopea asentaa. Yksittäispakkaukset ovat mitoiltaan ja painoltaan helposti käsiteltäviä. Verkkomatto on miellyttävä käsitellä ja mukavan taipuisa asentaa kanaville. Verkkomattotuotteissa on tunnistamista helpottava merkintänauha ja paloeristelevyissä tunnistetieto on printattu tuotteen päällysteeseen.

Kustannustehokkuus

Nopean asennettavuuden lisäksi kustannustehokkuutta tuovat työmaakäsittelyyn optimoidut pakkauskoot. PAROC Hvac Fire -tuotteissa samat tuotepaksuudet käyvät sekä ilmakanavien pysty- että vaakaosuuksille. Näin tarvitset vähemmän tuotteita työmaalla.

PAROC Hvac Fire -eristysratkaisu on huoltovapaa ja pitkäaikainen ilmanvaihtokanavien eristysratkaisu. Huoltokustannuksista kertyy kiinteistön käyttöiän aikana isot säästöt. 

Vastuullisuus

Kivivilla on paitsi paloturvallinen, myös erittäin kestävä ja energiatehokas eriste. Jokaista mineraalivillaeristeen valmistuksessa syntynyttä hiilidioksiditonnia kohti säästyy noin 200 tonnia hiilidioksidipäästöjä 50 vuoden aikana.

Kivivilla on kierrätettävä materiaali. Yhteistyössä kumppaneidemme kanssa aloitimme REWOOL-kierrätysjärjestelmän, jonka kautta työmaalla syntyvä leikkuuhukka voidaan kierrättää. Myös purkuvillan kierrättäminen on mahdollista EcoUpin palvelun kautta.

Dahlin valikoima

Lue lisää HVAC Firestä Parocin sivuilta

 

Julkaistu 21.6.2022