PAROC Hvac AirCoat on helppo ja luotettava kokonaisratkaisu ilmastointikanavien eristämiseen

Onko aika eristää ilmastointikanavat? PAROC Hvac AirCoat -eristysjärjestelmä sisältää asennusvalmiit osat pyöreiden iv-kanavien eristämiseen. Näin voit toteuttaa energiaa säästävän, paloturvallisen ja toimivan iv-kanavien eristyksen todella mutkattomasti!

Palamattomasta kivivillasta valmistettu PAROC Hvac AirCoat on paloturvallinen eristysjärjestelmä, joka toimii ilman huoltotoimenpiteitä koko rakennuksen eliniän. AirCoat on testattu paloluokkaan EI 30 eristepaksuudella 50 mm, joten sillä voi eristää keittiön lieden kohdepoistokanavan, kun kanavan halkaisija on enintään 250 mm. AirCoat on myös markkinoiden ainoa kondenssitiivis paloeriste.

Paloturvallisuus

Palamattomasta kivivillasta valmistettu eristysjärjestelmä on paloturvallinen ilman erillisiä huoltotoimenpiteitä koko rakennuksen käyttöiän. PAROC Hvac AirCoat on testattu paloluokkaan EI 30 eristepaksuudella 50 mm, joten sillä voi eristää keittiön lieden kohdepoistokanavan, kun kanavan halkaisija on enintään 250 mm. PAROC Hvac AirCoat on myös markkinoiden ainoa kondenssitiivis paloeriste.

Energiataloudellisuus

Lämmöntalteenotolla varustetulla ilmanvaihtojärjestelmällä saadaan paras hyötysuhde, kun ilmanvaihtokanavisto eristetään PAROC Hvac AirCoat eristysjärjestelmällä. Järjestelmän tuotteilla eristetään kaikki kanavan osat yhtä energiataloudellisesti.

Laatu

Teollisesti valmistetut eristekourut ja eristeosat takaavat laadukkaan ja eristyskyvyltään yhtenäisen eristyksen koko ilmanvaihtokanavistoon. Järjestelmään kuuluvat suorien eristekourujen lisäksi 45 asteen ja 90 asteen käyrät sekä T-yhteet.

Asennettavuus

Eristekourut ja valmiit eristeosat on helppo ja nopea asentaa ilmakanaville. Eristyksen saumat viimeistellään yhteensopivalla teipillä. Mekaaninen kiinnitys tehdään sinkityllä teräslangalla tai metallivanteella. Kannakointi on mahdollista tehdä eristeen päältä, jolloin kanavat saadaan irti rakenteista ja runkoäänien kulkeutuminen estetään.

Eristepaksuus

Kun kanava asennettuna ja eristettynä jää kokonaan yläpohjan lämmöneristeen (esim. puhallusvilla) sisään, on eristepaksuus 50 mm. Kun kanava tai sen osa jää asennettuna ja eristettynä osittain tai kokonaan yläpohjan lämmöneristeen ulkopuolelle, on eristepaksuus 100 mm.

Paroc Hvac AirCoat -tuotteet Dahlin varastovalikoimassa

Tutustu AirCoat-tuotteisiin Parocin nettisivuilla

 

Julkaistu 26.11.2020