Helppoutta NIBE S -sarjan ilma-vesilämmityskokonaisuudella

NIBE S -sarjan ilma-vesilämpöpumppupaketit ovat täydellisiä ilma-vesilämmityskokonaisuuksia pieneen tai suureen taloon, uuteen tai vanhaan kotiin. Ne tarjoavat käyttäjilleen ennennäkemätöntä helppoutta.

Uuden NIBE S -sarjan fiksu sisäyksikkö NIBE VVM S320 on yhdistettävissä eri ilma-vesilämpöpumppumalleihin, jotka muodostavat yhdessä täydellisen lämmitysjärjestelmän, joka ottaa huomioon rakennuksen lämpimän käyttöveden ja lämmityksen tarpeet.

Tuotepaketissa NIBE Polar ulkoyksikkö NIBE F2120 tuottaa kuumaa vettä jopa -25°C asti ja pääsee vuosihyötysuhteessa maalämmön tasolle. NIBE Vento ulkoyksiköllään NIBE F2040 on myös monoblock-tyyppinen kokonaisuus, joka lämmittää lämpöpumpulla vielä -20°C asti.

NIBE Split Box on niin kutsuttu Split-järjestelmä, jossa lämpöpumpun ulkoyksikön NIBE AMS10 ja Split Box-lämmönvaihdinyksikön välissä on kylmäaineputket. Kylmäaineen ja lämmitysjärjestelmän nesteen vaihto tapahtuu Split Boxissa.

Uuden NIBE S -sarjan sisäyksikössä VVM S320 on mm.

  • sisäänrakennettu wifi – helppo liittää nettiin ja ottaa etähallintapalvelu myUplink ja pörssisähköohjaus Smart Price Adaption käyttöön
  • älykäs ohjausjärjestelmä ja käyttäjän opastus
  • suuri ja selkeä kosketusnäyttö
  • sääennusteen huomiointi
  • integroitu 180 l rosterinen lämminvesivaraaja
  • 9 kW sähkövastus lisäenergiana 
  • itsesäätyvä kiertovesipumppu

Kun lämpöpumppuun liitetään myös NIBE ilmanvaihto, aurinkosähkö ja viilennys, voidaan halutessa hallita koko järjestelmää myUplink-palvelun avulla.

Kaikista malleista on saatavana myös Plus-versio, jossa lämpöpumppu toimii energiansäästäjänä öljylämmityksen rinnalla, ohjausyksikön NIBE SMO S40:n automatiikasta.

Julkaistu 23.9.2020