NIBE S -sarjan lämpöpumput helpottamaan arkea

Uudessa NIBE S-sarjassa on sekä maalämpö- että ilma-vesilämpöpumppumalleja, jotka sopivat niin pieneen kuin suureen kotiin, uuteen tai vanhaan taloon. NIBE S -sarja tuo lisää helppoutta ja turvallisuutta, sekä uusia mahdollisuuksia nyt ja tulevaisuudessa.

NIBE S-sarjan lämpöpumppujen käyttäminen on suorastaan hämmästyttävän helppoa ja mukavaa. S-sarjan laitteiden uutta ohjausjärjestelmää voidaan käyttää joko laitteen selkeältä kosketusnäytöltä tai etänä myUplink-sovelluksesta vaikkapa älypuhelimella. Uusi opastava ohjaus neuvoo laitteen käytössä.

S-sarjassa on sisäänrakennettu Wifi, jonka ansiosta laitteen yhdistäminen nettiin käy käden käänteessä. Tämän jälkeen järjestelmää voidaan valvoa ja haluttaessa ohjata myUplinkista. Käyttäjä voi halutessaan antaa sovelluksen käyttöoikeuden myös huoltomiehelle, joka voi omalta puhelimeltaan tarkistaa, että järjestelmän säädöt ja arvot ovat kunnossa.

Laite ilmoittaa uusista ohjelmistopäivityksistä ja sen fiksu ohjaus ennakoi esimerkiksi nopeasti kiristyvän pakkasen ja pystyy näin vieläkin tehokkaammin pitämään sisälämpötilan vakaana ja miellyttävänä. Jos käyttäjä ottaa käyttöön Smart Price Adaption -pörssisähköohjauksen, laite optimoi toimintaansa halvimpien sähkötuntien suhteen.

Lämpöä maasta tai ilmasta, fiksusti

NIBE S1155 ja S1255 maalämpöpumppuja löytyy kolmessa teholuokassa: 1,5-6 kW, 3-12 kW ja 4-16 kW. Ne ovat turvallinen valinta myös maalämpöpumpun vaihdossa, sillä niiden automatiikka valvoo energiakaivon jäähtymistä. S1255:ssä on integroitu rosterinen lämminvesivaraaja. S1155:een voidaan liittää sopivan kokoinen varaaja, kun käyttövesitarve on suuri.

Myös ilma-vesilämmitysjärjestelmät NIBE Polar, Split Box ja Vento tarjoavat ensiluokkaisen helppouden – uusi sisäyksikkö VVM S320 tuo käyttäjälleen kaikki S-sarjan edut. VVM S320:ssa on myös integroitu rosterinen lämminvesivaraaja ja laite sisältää valmiiksi sekä lämmöntuotannon että lämmönjaon kiertovesipumput, ohjausventtiilit ja paisuntasäiliön, mikä nopeuttaa asennusta.

NIBE S -sarjan laitteeseen voi liittää ilmanvaihdon, viilennyksen ja aurinkosähkön, joita kaikkia voidaan ohjata kätevästi yhdestä pisteestä – laitteen näytöltä tai myUplink-palvelusta. S-sarja on valmis myös tuleviin mahdollisuuksiin, kuten sähkön kysyntäjoustoon, älykodin automatiikkaan tai puheohjaukseen.

NIBE S -sarja tuli myyntiin huhtikuun 2020 alussa. S-sarjan tuotteet Dahlin varastovalikoimassa

Hyödynnä energiaremontin avustukset

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA myöntää nykyisin avustusta yksityiskotien energiatehokkuutta parantaviin hankkeisiin. Energia-avustusta voi saada paitsi öljylämmityksestä luopumiseen, niin myös muilla tavoin talon energiatehokkuuden parantamiseen. Avustusta voi saada sekä suunnittelu- että toteutuskustannuksiin.

Koska avustus on sidoksissa energiatehokkuuden parantumiseen, avustuksen hakemista varten tarvitaan energiatodistus. ARA suosittelee, että hakija teetättää laskelman rakentamisvuoden E-luvusta ja laskelman korjausten vaikutuksesta pätevöityneellä energiatodistusten laatijalla.

Energiaremontin asennuskustannuksiin saa myös kotitalousvähennyksen verotuksessa. Energia-avustusta ja kotitalousvähennystä ei voi kuitenkaan saada samaan tarkoitukseen. Lisätietoa energia-avustuksesta ARA:n nettisivuilta

NIBE S -sarja pähkinänkuoressa

  • Helppokäyttöinen ja selkeä ohjaus isolta kosketusnäytöltä
  • Opastava ohjaus neuvoo käyttäjää
  • Sisäänrakennetut wifi ja bluetooth– helppo ottaa käyttöön, hallita ja yhdistää nettiin
  • myUplink mahdollistaa lämpöpumpun etävalvonnan ja -hallinnan sekä vianmäärityksen etänä
  • Invertteriohjattu kompressori, joka mukautuu talon energiantarpeeseen
  • NIBE Smart Price Adaption -toiminto, jonka avulla voi hyödyntää pörssisähkön edullisuuden

Katso tästä video NIBE S -sarjan tuotteista