Terveiset Henco Industriesilta, Euroopan suurimmalta monikerrosputkien valmistajalta!

Uskoisitko, että Henco Industries on Euroopan suurin monikerrosputkien (eli tutummin komposiittiputkien) valmistaja? Totta se on! Vuosituotantomme on noin 140 miljoonaa metriä monikerrosputkea! (KWD Globalpipe 2019)

Kaikki HENCO-tuotteet valmistetaan Belgiassa, ja ovat saatavilla Dahlin palvelupisteistä ympäri Suomen. HENCO-monikerrosputkijärjestelmä sisältää monikerrosputket (PE-Xc – AL – PE-Xc) koossa 16-90 mm ja PVDF-muoviset puristusliittimet koossa 16-90 mm. Järjestelmän käyttökohteita ovat mm. käyttövesi-, lämmitys-, jäähdytys- ja paineilma-asennukset.

HENCO perustettiin Belgiassa vuonna 1992, jolloin tavoitteeksi asetettiin mahdollisimman laadukkaan monikerrosputkijärjestelmän valmistaminen. Tässä tavoitteessa on myös onnistuttu! Esimerkkeinä tästä korkeasta laadusta ovat monikerrosputkissa käytetty PE-Xc -muovilaatu sekä puristusliittimien PVDF-muoviraaka-aine. Nämä materiaalit yhdessä tekevät HENCO-monikerrosputkijärjestelmästä laadukkaimman mahdollisen. Takeena laadusta HENCO tarjoaa tuotteilleen aina 10 vuoden takuun.

Lämmintä vettä siirrettäessä muoviputken käyttölämpötila vaikuttaa ratkaisevasti putken käyttöikään – mitä korkeampi käyttölämpötila, sitä pitkäikäisempi putki. Elektronisäteillä ristisilloitettu polyeteeni, eli lyhyemmin ilmaistuna PE-Xc, tarjoaa vesiputkelle korkeimman mahdollisen lämpötilankeston, korkean paineenkeston sekä korkean kulutuksenkestävyyden. PE-Xc on myös takuuvarmasti puhdas ja hygieeninen ratkaisu juomaveden siirtämiseen.

PVDF-muovi tuo HENCO-puristusliittimille ainutlaatuiset ominaisuudet. PVDF-muovi on kova ja sitkeä muovilaatu, joka kestää korkeita lämpötiloja, korkeaa painetta ja on turvallinen käyttää juomaveden kanssa. PVDF-liittimien asennuslämpötila on erittäin laaja: puristamisen voi suorittaa jopa -20 °C pakkasessa - työt eivät pysähdy paukkupakkasillakaan!

Tutustu oheisesta videosta PVDF-muovin ainutlaatuiseen ominaisuuteen!

 

Edellä mainittujen teknisten ominaisuuksien, laajan tuotevalikoiman sekä 10 vuoden takuun lisäksi Henco-monikerrosputkijärjestelmä on tunnettu mm. seuraavista ominaisuuksista:    

  1. Erittäin jäykkä monikerrosputki
  2. Laaja ja jatkuvasti kehittyvä tuotevalikoima
  3. Lyömätön hinta-laatusuhde

Pyydä lisätietoja Dahl-myyjältäsi ja tutustu HENCO-tuotteisiin tarkemmin!