Tuplavarmistuksella varustettu Altech M-press -puristusliitinsarja

Puristusliitokset ovat toimiva ja luotettava menetelmä putkien liittämiseen. Altech M-press -puristusliitinsarja tuo parhaan laadun edulliseen hintaluokkaan.

Altech M-press -puristusliittimissä on tuplavarmistus, joka takaa, että kesähessukin muistaa puristaa liittimen kunnolla kiinni. Varmistuksen tekevät puristusindikaattori sekä vuodonilmaisin. Liittimissä on puristettavan kohdan päällä värikäs muovikalvo, joka irtoaa, kun liitoskohta puristetaan. Tämän avulla huomaat heti, onko liitos puristettu. Jos liitos jää syystä tai toisesta puristamatta, tiivisteessä oleva vuodonilmaisin osoittaa sen viimeistään koeponnistuksessa. Näin vältytään suuremmilta harmeilta, kuten vesivahingolta. Siinä missä halvemmissa puristusliittimissä yleensä on vain toinen näistä ominaisuuksista, Altech M-press -sarjan liittimistä löytyvät molemmat, ja vieläpä hinta-laatusuhteeltaan parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Puristusliitinsarjalle löytyvät varaosina vakiotiivisteiden lisäksi öljynkestävät ja aurinkojärjestelmille tarkoitetut tiivisteet.

Tuote-esite
Esitteen liitteenä kemiallinen yhteensopivuusopas. 

Altech M-press saatavissa Dahlilta sinkittynä ja haponkestävänä.

Sinkitty teräs
Kustannustehokas materiaali soveltuu lämmitysjärjestelmille sekä öljyvapaalle paineilmalle, laaja käyttöalue. Vakiona musta EPDM tiivisterengas.
Dahlin varastovalikoimassa Altech M-press ZN

HST
Hyvät korroosionkestävyysominaisuudet. Materiaali soveltuu hyvin vesijohtovedelle ja teolliseen käyttöön, laaja käyttöalue. Juomavedelle soveltuva tiiviste.
Dahlin varastovalikoimassa Altech M-press HST

Julkaistu 05/2019