Altech CK EC -kanavapuhaltimet nyt Dahlilta!

Pyöreässä Altech CK -kanavapuhaltimessa on korkea puhallinteho, jota sisäänrakennetut ohjauslevyt parantavat. Puhallin suoriutuu korkeasta paineesta ja pitkistä kanavista hyväksyttävän hiljaisella melutasolla. Altech CK -kanavapuhaltimessa on tehokas EC-moottori, joka on huoltovapaa ja varustettu automaattisella ylilämpösuojalla.

Puhaltimet on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön ja niiden kierrosluku on säädettävissä. Puhaltimia ei ole tarkoitettu hiontapölyn, noen tai muun vastaavan kuljetukseen ilman asianmukaista suodatusta. Altech CK -kanavapuhallin voidaan asentaa mihin tahansa asentoon, ja kotelomateriaali galvanoitu teräs on hyväksytty myös kosteiden tilojen kanavistoihin. Kytkentäkotelon suojausluokka on IP44.

Altech -kanavapuhaltimesta on saatavilla seuraavat mallit: 125C, 160B, 160C, 200 B, 250 B, 315 B ja 315 C. Katso tuotteet täältä.

Kysy lisää IV-myyjiltämme!

Altech – korkealaatuiset tekniset tuotteet ammattilaisille

Altech on oma teknisten tuotteiden tuotemerkkimme. Altech-tuotteet ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja, korkealaatuisia tuotteita. Olemme osa rakennustuotekonserni Saint-Gobainia, minkä ansiosta voimme poimia asiakkaidemme tarpeisiin sopivimmat tuotteet maailmanlaajuisesta valikoimasta. Se takaa Altech-sarjalle erinomaisen hinta-laatu-suhteen.