Altech-oviverhokojeet ovat osa modernia ilmastointijärjestelmää

Altech-oviverhokojeet GUARD ja GUARD PRO on suunniteltu asennettaviksi käyntiovien yläpuolelle Suomen kylmiin olosuhteisiin. Oviverhokojeet torjuvat kylmän ilmavirtauksen pääsyn sisätiloihin ja vastaavasti estävät lämpimän sisäilman ulosvirtausta – siten sisätilan viihtyvyys paranee ja energiaa säästyy.
Altech GUARD 

Osana ilmastointijärjestelmää Altech GUARD suojaa rakennusten sisäänkäynnit kylmältä tai kuumalta ilmalta. Samalla se edesauttaa ilmastoinnin kustannustehokasta käyttöä. Lisäksi se estää pölyn ja hyönteisten sisäänpääsyn.

Ominaisuudet:

  • Moderni muotoilu
  • Ilmanpuhallus jopa 3,5 m
  • Pituudet 100, 150, 200 cm
  • Kolme vaihtoehtoa: vesikiertoinen, sähkövastuksella ja kylmä

Sähköisessä mallissa mukana nopeuskytkin, joka mahdollistaa oviverhon tehokkuuden säädön.

Altech GUARD on suunniteltu asennettavaksi enintään 3,5 metrin korkeuteen.

Katso tästä Altech Guard -tuotteet >>
Esite >>

Altech GUARD PRO

Altech GUARD PRO on suunniteltu teollisuustiloihin suojaamaan ovien kautta tapahtuvaa lämpöhävikkiä. Modulaarirakenteen ja tehokkaiden tuulettimien ansiosta oviverho on tehokas ja ilman virtaus ulottuu jopa 7,5m asti.

Kun vesikiertoinen oviverho asennetaan pystysuoraan alimmaiseksi ja pelkällä puhaltimella varustettu malli sen päälle, saadaan aikaan kulutustehokas aktiivisuoja. Alhaalle asennettu oviverho takaa lämpimän ja mukavan ilmanvirtauksen käyttäjille ja ylhäälle asennettu malli osallistuu vain lämpöhävikin estämiseen.

Ominaisuudet:

  • Ilman virtaus ulottuu jopa 7,5 m asti
  • Modulaari rakenne: 1,5 m ja 2 m oviverhoyhdistelmillä saavutetaan hyvä peittävyys
  • Voidaan asentaa joko pystyyn tai vaaka-asentoon

Katso tästä Altech Guard Pro -tuotteet >>
Esite >>

Altech – korkealaatuiset tekniset tuotteet ammattilaisille

Altech on oma teknisten tuotteiden tuotemerkkimme. Altech-tuotteet ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja, korkealaatuisia tuotteita. Olemme osa rakennustuotekonserni Saint-Gobainia, minkä ansiosta voimme poimia asiakkaidemme tarpeisiin sopivimmat tuotteet maailmanlaajuisesta valikoimasta. Se takaa Altech-sarjalle erinomaisen hinta-laatu-suhteen.

Tutustu Altech-tuotevalikoimaamme >>